Pannetje in Zuid-Afrika!
Home Voorbereiding Foto's Dagboek Gastenboek Geld verdienen

Wie wil er nou niet op een makkelijke manier geld verdienen? er zijn verschillende mailprogramma's waarbij je door mailtjes te lezen geld kunt verdienen. Het gaat niet erg snel, maar wanneer je aan een paar programma's mee doet kan het op jaarbasis toch een leuk extratje zijn! Ik doe mee met de volgende spaarprogramma's:

1) Winmails.nl

winmails.nl

Winmails is naar mijn mening het meest geweldig. Op basis van een piramide structuur ontvang je geld voor elke mail die je leest, + 10% van de verdiensten van de mensen die je hebt aangemeld.

www.winmails.nl

2) Euroclix.nlEuroclix is volgens mij het meest bekende online spaarprogramma waarbij je betaald krijgt per mailtje dat je leest. na een lange tijd braaf geklikt te hebben heb ik pas 50 euro laten uitbetalen! dat was zeker de moeite waard!

www.euroclix.nl

3) MoneyMiljonair.nlMoneymiljonair mag ook je ook niet missen in je spaarprogramma portfolio. Hierbij krijg je bij aanmelding meteen EURO 1.25 in je account!

www.moneymiljonair.nl

4) Geldrace.nl

3 programma's is voor de meeste mensen genoeg, anders blijf je heel de dag door klikken, maar voor de echte die-hards is Geldrace ook een goede optie. Deze sturen minder mailtjes, maar betalen goed!

www.Geldrace.nl

5) Betaaldemails.nlOp de 5e plaats bij mij Betaaldemails.nl, omdat je veel geld kunt verdienen met het invullen van enquetes, waarmee je jezelf ook inschrijft voor vele nieuwsbrieven waar je eigenlijk niet op zit te wachten.

www.betaaldemails.nl