Pannetje in Zuid-Afrika!
Home Voorbereiding Foto's Dagboek Gastenboek11 september 2005

Op de HAVO had ik beter op moeten letten tijdens de Duitse lessen, want op de harde manier moet ik erachter komen dat een "brotgen frikandelle" geen broodje frikadel is maar een klef bolletje met een soort van Magnetron-hamburger. Een goed vooruitzicht om misselijk van dit smerige broodje de lange vlucht naar Kaapstad te beginnen met een tas vol drop en alle hollandse zoetigheden die ik vannacht allemaal gekregen heb van iedereen! Alleen al in mijn handbagage zitten 2 grote zakken snoep en stroopwafels.
Verder zitten er in mijn backpack-rugtas, die slechts 12 kilo weegt, nog minstens twee kilo aan hollands snoep. Ik zal zeker niet tekort komen de eerste weken.

Ondanks dat ik nu al vreselijk misselijk ben zonder ook maar 1 snoepje te hebben gegeten verwacht ik dat ik wel goed zal slapen in het vliegtuig. Ik heb natuurlijk een onwijs drukke zaterdag gehad met alle familie overdag, en vrienden s'avonds waardoor ik eigenlijk niet geslapen heb voor vandaag. Deze 12 uur vliegen zal ik goed kunnen gebruiken om mijn slaap in te halen!

Ergens boven Zuid Europa, 21.00u
Waarom zou ik in hemelsnaam gaan slapen als ik hier on-demand films kan kijken op mijn prive tv'tje die gemonteerd zit in de leuning van de stoel voor mij? Ik heb zo juist een lekkere vliegtuigmaaltijd gegeten. ik kon kiezen uit 3 maaltijden, en ik ben meteen begonnen aan de nieuwe ik, die gewoon vlees eet. na deze warme maaltijd bestaande uit rundvlees, rijst, crackers, en een aardbeiengebakje ga ik lekker achterover zitten om Mr & Mrs Smith te kijken.

Later zal blijken dat ik helemaal niet kan slapen vandaag vanwege alle zenuwen, dus ik besluit om ook Madagascar te kijken. uiteindelijk val ik toch een beetje in slaap...

<<< Terug naar het Dagboek